Informarea Oficiala E.ON foarte IMPORTANTA Emisa Clientilor Romani

Informarea Oficiala EON IMPORTANTA Emisa Clientilor Romani

E.ON le pune in vedere milioanelor de clienti din toata Romania, care beneficiaza de servicii de livrare a energiei electrice si a gazelor naturale, o noua informare de atentionare extrem de importanta care ii ajuta pe oameni sa inteleaga de ce este foarte util sa aiba un cont in platforma E.ON Myline in momentul de fata, daca sunt interesati de asta.

E.ON explica mai jos faptul ca multumita acestei platforme, in care putem sa facem un cont oricand dorim, avem posibilitatea de a vedea foarte rapid un grafic de consum pentru ultimii ani de zile, in functie de vechimea contului, pentru un maxim de 5 ani, pentru a sti cat s-a consumat in acea locatie de-a lungul timpului in care am beneficiat de servicii.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de informare de mai jos, cei de la E.ON Romania ne spun deasemenea ca datele care sunt afisate in acele grafice pot salvate si in fisiere de tip .xls, pentru a putea calcula si un consum mediu lunar, daca dorim acest lucru, astfel ca de la companie putem primi multe informatii foarte utile cu privire la evolutia consumului.

E.ON Romania are in cadrul website-ului sau foarte multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in cadrul platformei MyLine, si ceea ce putem face dupa ce inregistram un cont in cadrul ei, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la informatiile care sunt puse la dispozitia noastra de catre companie chiar in acest moment.

Îţi punem la dispoziţie toate informaţiile despre energia ta, totul, la un click distanţă! Gestionează-ţi direct din aplicaţia E.ON Myline contractul, facturile şi plățile sigur și rapid. În funcție de vechimea contractului, ai acces la graficele de consum facturat chiar și pe ultimii 5 ani, pe fiecare loc de consum din contul tău.

Poți salva datele într-un fișier xls și astfel, poți calcula un consum mediu lunar. Apoi, poți seta o convenție de consum, pentru ca facturile tale de estimare când uiți să dai indexul, să nu fie atât de diferite de consumul real. De asemenea, tot aici, ai acces și la graficele valorilor facturilor emise pe fiecare loc de consum.