Notificarea IMPORTANTA a DIGI RCS & RDS pentru MILIOANE dintre Romanii Tarii

Notificarea IMPORTANTA DIGI RCS RDS MILIOANE Romanii Tarii

DIGI RCS & RDS transmite in aceasta saptamana un foarte important anunt oficial pentru milioanele de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca vrea sa aduca in atentia imediata a oamenilor faptul ca luna aceasta isi continua campaniile de portare in propria retea, doar ca de aceasta data le ofera romanilor doar 4 luni de 50% reducere, daca sunt interesati.

DIGI RCS & RDS vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre romanii care sunt dornici sa-si schimbe reteaua de telefonie mobila la momentul actual, au posibilitatea de a face acest lucru, alegand promotia pe care compania o ofera, cu preturi de la 2.5 euro pe luna, timp de 4 luni, pentru serviciile pe care le ofera in mod obisnuit.

Ca parte a acestei promotii speciale pe care cei de la RCS & RDS o deruleaza in momentul actual, clientii din Romania vor beneficia de minute, SMS-uri, si internet nelimitat, totul la un pret lunar foarte mic, ceva ce se intampla de foarte multa vreme, asa ca in final ofertele speciale sunt unele despre care toata lumea ar trebui sa stie.

RCS & RDS se lauda si cu cea mai mare acoperire de telecomunicatii mobile din Romania acum, iar asta in urma unor investitii foarte serioase facute in decursul mai multor ani de zile, ele urmand a continua pentru ca, in final, compania sa le poata oferi tuturor clientilor cele mai bune servicii de telecomunicatii in aceasta perioada.

Alege Nelimitat de la DIGI! Portează-te în rețeaua cu cea mai mare acoperire din țară și prinde oferta la abonamentul Nelimitat cu net și minute infinite. Doar 2,5 euro/lună x 4 luni. Rețeaua cu cea mai mare acoperire din țară te așteaptă cu beneficii nelimitate la un preț greu de refuzat. Alege abonamentul care ți se potrivește și primești nelimitat: net & minute, în rețea sau naționale.

Te gândești să-ți schimbi telefonul ? Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, cu avans 0. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.