Survivor face Anuntul de ULTIMA ORA, Decizii cu SCHIMBARI Mari in Competitia PRO TV

Survivor face Anuntul ULTIMA ORA Decizii SCHIMBARI Mari Competitia PRO TV

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania la momentul actual, isi continua tranformarea cu o schimbare majora de ultima ora, iar asta pentru ca incepand de saptamana aecasta au ramas doar 10 concurenti in competitie, si dintre acestia unul va castiga premiul cel mare oferit de catre PRO TV si Vodafone.

Survivor a intrat intr-una dintre cele mai importante faze ale jocului, iar asta pentru ca de acum luptele vor deveni mult mai intense, iar strategiile vor deveni si mai importante, pentru ca relatiile dintre concurenti vor determina care dintre ei va castiga jocul, si asta deoarece voturile date de acum incolo vor avea o alta insemnatate.

In baza a ceea ce s-a intamplat aseara in Survivor Romania, este de asteptat sa vedem o cu totul alta dinamica in cadrul competitiei, dar si noi provocari care sa genereze si mai multe discutii controversate, astfel ca va fi extrem de vazut ce se va intampla in cursul urmatoarelor zile, mai ales ca ne apropiem incet, dar sigur, de finalul competitiei.

Survivor Romania inca depinde intr-o mare masura de voturile publicului, insa si concurentii au un cuvant extrem de important de spus in legatura cu persoana care va ajunge sa castige premiul cel mare, dar mai mult decat atat, prestigiul de a deveni castigatorul unei competitii de acest gen, extrem de intense si de competitive.

După ce Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția, doar 10 concurenți rămân în lupta pentru titlul de Survivor România! Concurenții au simțit din nou cum este să te joci pe gadgeturi! În Arena Vodafone Romania EasyTech s-a produs cu adevărat un vibe de gaming, datorită jocurilor de pe consolă.