Rompetrol: IMPORTANT Mesaj de ULTIM MOMENT, ce se Intampla in Toate Benzinariile

Rompetrol bani benzinarii

Rompetrol, unul dintre lanturile de benzinarii cu un numar mare de locatii in toata Romania, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce a decis sa faca pentru ei, iar asta deoarece explica mai jos cum putem primi bani inapoi pentru alimentari, sau alte cumparaturi pe care le facem in locatiile sale.

Rompetrol vorbeste mai jos despre fpatul ca daca folosim un Card Avantaj pentru achizitii in benzinariile din tara, atunci vom primi in mod gratuit 10 LEI pentru primele 2 achizitii de 200 de LEI facute in benzinarii, suma nefiind una uriasa, dar vorbim totusi despre bani oferiti gratuit de catre compania romaneasca.

Detalii despre aceasta campanie pe care cei de la Rompetrol o deruleaza pentru romanii care au un card de acest gen, aveti direct pe website-ul lantului de benzinarii, astfel ca e bine sa fim atenti la ceea ce ni se spune, pentru a sti daca merita sa profitam de aceasta oferta speciala, sau nu, in momentul actual.

Rompetrol nu este nici la prima campanie de acest gen in Romania, asa ca daca ati mai participat la vreuna, stiti ce ar trebui sa faceti inclusiv in momentul de fata pentru a va bucura de acest beneficiu pe care lantul de benzinarii a decis sa il ofere pentru noi, pentru o perioada limitata de timp acum.

Dorințele se împlinesc, cu ajutorul Cardului Avantaj! Poți beneficia de o super ofertă! Primele două tranzacții de minim 200 de lei efectuate cu cardul îți aduc un cashback de 10 lei, și în plus, te poți bucura de 3 rate fără dobândă. Campania este valabilă în locațiile Rompetrol, pe care le poți găsi accesând website-ul.

Pentru mai multe detalii despre mecanismul de acordare a cashback-ului, accesează Regulamentul Campaniei pe website.. Nu rata ocazia de a-ți alimenta dorințele și de a economisi, în același timp!