E.ON: Clientilor Romani li s-a Transmis o IMPORTANTA Notificare Oficiala

EON Clientilor Romani Transmis IMPORTANTA Notificare Oficiala

E.ON, companie cu milioane de clienti in toata Romania care beneficiaza de servicii de gaze naturale si electricitate in diverse colturi ale tarii, le vorbeste in mod oficial tuturor romanilor, printr-o notificare foarte importanta, despre ceea ce le este oferit ca parte a platformei MyLine in momentul de fata, daca vor sa profite de beneficii.

E.ON explica in mod oficial mai jos faptul ca in cadrul contului de client din platforma pe care compania ne-o pune la dispozitie, putem sa vedem ultimele 12 facturi care au fost emise pentru locul nostru de consum, astfel incat sa avem o evidenta cat se poate de clara asupra evolutiei costurilor inregistrate de catre noi.

Desigur ca in cadrul acestei platforme pe care cei de la E.ON Romania au creat-o pentru noi in mod oficial avem disponibile mai multe beneficii, unul important dintre ele ne ofera posibilitatea de a transmite indexul autocitit pentru a plati o factura cat mai apropiata de realitate, sau de a modifica inclusiv conventia de consum.

E.ON Romania si-a gandit serviciile intr-un asemenea mod incat noi sa ne putem bucura de o experienta cat mai buna pentru banii pe care ii platim in fiecare luna, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la tot ceea ce este disponibil in mod oficial, pentru ca exista multe lucruri bune create pentru clienti.

Ştim cât este de important este să poţi ţine evidenţa costurilor pentru business-ul tău. Activează factura electronică din contul tău E.ON Myline şi beneficiezi de o evidenţă clară în ceea ce priveşte facturile de electricitate şi gaze naturale.

Ai acces la ultimele 12 facturi emise, pe fiecare loc de consum, pe care le poţi descărca de pe orice dispozitiv. Un business sustenabil incepe cu factura electronica.