Vodafone: Cati Bani le da GRATUIT Milioanelor de Clienti din Romania

Vodafone Cati Bani GRATUIT Milioanelor Clienti Romania

Vodafone, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii din Romania la momentul actual, le transmite clientilor din tara o notificare oficiala de ultim moment prin care ii informeaza cu privire la banii pe care ii pot primi inapoi in momentul in care isi reincarca o cartela prepay, si exista milioane de clienti care le folosesc in acest moment.

Vodafone desfasoara de ceva vreme aceasta campanie speciala pentru toti clientii din Romania, astfel ca vorbim despre vesti extrem de bune pentru un numar foarte mare de clienti care au sansa de a primi inapoi banii pe care-i cheltuie pentru a-si folosi cartelele prepay in viata de zi, cu zi, in reteaua operatorului.

Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la Vodaofne Romania ne spun ca banii pe care ii primim inapoi sunt disponibili in cadrul aplicatiei My Vodafone, si ii putem transforma in vouchere pe care le putem utiliza mai apoi la cumparaturi din cadrul magazinului online al grupului de telecomunicatii din Romania.

Vodafone Romania deruleaza aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca daca vreti sa profitati de ea, ar fi bine sa va grabiti, si sa o accesati atat timp cat ea este disponibila in mod oficial pentru noi toti, chiar daca avem putin timp la dispozitie in aceasta perioada.

Reîncarcă-ți Cartela Banii Înapoi cu minimum 6 euro și ghici ce? Îi primești înapoi în aplicația My Vodafone. Strânge banii după fiecare reîncărcare ca sa iti iei gadget-ul dorit. Accesează aplicația și fii la curent cu toate noutățile campaniei și cu progresul tău, pe care îl poți vedea în secțiunea Banii Înapoi.

Dacă ai acumulat minimum 10€, poți genera un voucher pe care să îl folosești în Cartela Shop pentru o reducere suplimentară. Ai o mulțime de telefoane, gadgeturi sau articole promoționale din care să alegi și 30 de zile la dispoziție să folosești voucherul. După reîncărcare, la Cartela Banii Înapoi, vei vedea suma actualizată în maximum 60 de minute.