Anakonda 23: Armata Romana Participa la Noi Exercitii Militare Multinationale

Anakonda 23 Armata Romana Participa Noi Exercitii Militare Multinationale

Anakonda 23 este un nou exercitiu militar multinational, Armata Romana participand in cadrul desfasurarii sale din Polonia, acolo unde peste 400 de militari, si 60 de mijloace tehnice militare sunt adunate pentru a lua parte la aceste evenimente.

Armata Romana ii omagiaza in acelasi timp si pe veteranii de razboi care au luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial pentru a proteja Romania, o parte dintre ei fiind in viata in aceasta perioada, iar autoritatile au hotarat sa ii celebreze asa cum se cuvine.

Start “Anakonda 23”! Colegii noștri au ajuns în Polonia și sunt pregătiți de instrucție! Peste 400 de militari, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice, din cadrul Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni” din Iași și Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova vor participa la exercițiul multinațional ,,Anakonda 23”, ce va avea loc în Polonia, în perioada 28 aprilie – 18 mai.

Sacrificiul impune respect!

Sacrificiul veteranilor de război, sacrificiul veteranilor din teatrele de operații, sacrificiul elevilor care au ales colegiile militare și aleg să plece de acasă la vârsta de 14 ani. Așa cum unii veterani la 14 ani luptau pentru țară, așa acum există copii care aleg cariera militară.

Noi toți suntem ai României! Recunoștință veteranilor de război! Recunoștință tuturor celor care luptă încă pentru România!