Survivor: PRO TV face Anunturile de ULTIMA ORA cu SCHIMBARILE pentru Toti Concurentii

Survivor PRO TV face Anunturile ULTIMA ORA SCHIMBARILE Toti Concurentii
Survivor PRO TV face Anunturile ULTIMA ORA SCHIMBARILE Toti Concurentii

Survivor, actualmente cel mai popular reality show din Romania cu milioane de romani care il urmaresc in fiecare saptamana, are anuntate in mod oficial de catre PRO TV, prin cateva mesaje de ultima ora, schimbarile foarte importante care au fost hotarate pentru concurentii care inca mai participa pentru premiul cel mare.

Survivor a intrat deja intr-o noua faza, iar de saptamana aceasta concurentii vor participa exclusiv la probe individuale in cadrul competitiei, provocarile urmand a nu se mai desfasura in echipe ca pana acum, iar asta pentru ca pe masura ce ne apropiem de final, puterea fiecarui concurent va conta cel mai mult pentru castigarea premiului.

Exact precum in cazul competitiei originale, in ultima parte concurentii trebuie sa arate cat de puternici sunt, iar la Survivor Romania exista cateva nume care au capacitatea de a castiga premiul de 100.000 de euro pe care cei de la Vodafone il ofera impreuna cu PRO TV, astfel ca urmatoarele zile si saptamani vor fi extrem de interesante.

Survivor Romania le-a oferit si concurentilor o surpriza speciala, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea mai jos, ei au urmarit un spectacol cu delfini in perioadele de pauza de care s-au bucurat zilele acestea, ceea ce probabil ca i-a ajutat sa-si mai refaca fortele pentru probele care vor urma in zilele urmatoare.

După ce s-au bucurat de un adevărat spectacol oferit de delfini, concurenții au avut parte de încă o surpriză! Supraviețuitorii au servit o masă delicioasă pe ponton, alături de o doză de Coca-Cola rece. Competiția atinge o nouă bornă la Survivor România. ”Echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale”.