Austria: URGENTA Cerere Oficiala pentru UE, Sustinerea Neasteptata si Masuri pentru Schengen

Austria URGENTA Cerere Oficiala UE Sustinerea Neasteptata Masuri Schengen

Austria este vizata de un neasteptate de important anunt care loveste direct in Comisia Europeana la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre o cerere urgenta facuta de catre Manfred Weber, presedintele Partidului Popular European, cu privire la rezolvarea problemelor majore generate de catre migratia ilegala, sistemul de azil, teme principale de dispute in interiorul UE.

Austria cere de luni de zile reformarea completa a sistemului de azil din Uniunea Europeana, iar Manfred Weber loveste exact acolo unde guvernul Karl Nehammer a tintit pana acum, doar ca vorbim despre o cerere venita de la presedintele PPE, totul in urma unui vot in Parlamentul European care a contrazis unele masuri oficiale luate de CE in decursul ultimilor ani in UE.

Austria a cerut si intelegeri cu statele terte din Africa, si nu numai, pentru repatrierea mult mai rapida a migrantilor ilegali, Manfred Weber cerand fix acelasi lucru, dar mai mult, spunand ca si daca ar fi nevoie de folosirea fondurilor Comisiei Europene pentru asigurarea repatrierii migrantilor, acest lucru ar trebui sa fie agreat si permis de catre statele Uniunii Europene.

“În felul în care statele UE se comportă în prezent cu privire la problema migrației, noi, în Europa, nu putem ajunge la o soluție comună. În sfârșit, trebuie să acționăm ca una. Este timpul ca statele UE, conduse de Germania și Franța, să organizeze o misiune UE în Mediterana.

UE trebuie să ajungă rapid la o înțelegere comună a migrației cu statele nord-africane. Dacă costă bani, ar fi bani bine cheltuiți. Mai presus de toate, Comisia UE trebuie să negocieze urgent acorduri suplimentare de repatriere. Migranții ilegali trebuie să părăsească UE.”