CEC Bank: IMPORTANTA Informare de AVERTIZARE Emisa Clientilor din Romania

CEC Bank IMPORTANTA Informare AVERTIZARE Emisa Clientilor Romania

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari banci din toata Romania la ora actuala, le-a emis clientilor din toata Romania o informare extrem de importanta, prin care ii avertizeaza in mod oficial in legatura cu un pericol extrem de serios de care sunt vizati, mai exact atacurile cibernetice prin fraude online.

CEC Bank explica mai jos faptul ca daca primim un mesaj precum cel din imaginea de mai jos, ar trebui sa il ignoram imediat, iar asta pentru ca el este gandit doar pentru a ne pacali, si a ne convinge sa ne cedam datele personale celor care se afla in spatele atacului cibernetic, ei putand sa le foloseasca inclusiv pentru a ne fura banii.

Din pacate, de foarte multe ori se intampla ca romanii sa fie pacaliti cu mesaje precum cel de mai jos, iar CEC Romania incearca sa ii ajute pe oameni sa inteleaga cum sa isi dea seama cand sunt victima unei fraude de acest gen, si sa nu cedeze in fata tentatiei de a isi oferi datele personale, sau sa ii ajute daca au facut asta deja.

CEC Romania avertizeaza romanii de ceva vreme sa nu cada in plasa hackerilor, si desigur ca nu toata lumea a inteles cum sa faca acest lucru, asa ca de aceea exista ajutor oferit in foarte multe situatii pentru cei pacaliti, dar e bine sa stiti ca uneori, daca vi se fura banii, nu puteti fi ajutati de catre banca pentru recuperarea lor.

De multe ori, tentativele de fraudă online îmbracă forma unor mesaje prea frumoase pentru a fi adevărate. Asta tocmai pentru că nu sunt. Însă pentru a ne asigura că nu te lași păcălit de așa zise oferte irezistibile, îți spunem noi la ce să fii atent: 1. site-uri nesecurizate; 2. greșeli de scriere; 3. link-uri sau atașamente suspicioase; 4. solicitarea unor informații confidențiale.