Rusia: Anuntul dupa Presupusa Tentativa de Asasinare a lui Vladimir Putin

Rusia Anuntul dupa Presupusa Tentativa de Asasinare a lui Vladimir Putin

Rusia a facut si un prim anunt oficial dupa presupusa tentativa de asasinare a lui Vladimir Putin, autoritatile de la Moscova prezentand ceea ce par a fi 2 drone distruse deasura unei resedinte a presedintelui Rusiei, purtatorul de cuvant al Kremlinului afirmand ca ele ar fi trebuit sa-l ucida pe liderul rus, iar acum se pregateste si un raspuns pentru Kiev.

Rusia va incerca, cel mai probabil, sa bombardeze diverse localitati din Ucraina, asa cum a facut de mai fiecare data cand au avut loc actiuni de ofensiva, sau contraofensiva, ale Ucrainei, dar apararea antiaeriana ucraineana a devenit extrem de eficienta in a distruge tot ce zboara deasupra cerului sau.

“Rusia ia în considerare „o varietate de opțiuni” cu privire la modul de răspuns la atacul cu drone de la Kremlin. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că sunt luate în considerare „o varietate de opțiuni” cu privire la modul de răspuns la atacul cu drone asupra Kremlinului din 3 mai, potrivit presei de stat ruse.

Numai „pași bine gândiți, care să răspundă intereselor țării”, pot fi discutați, a adăugat Peskov.”