Survivor: Anunturi Oficiale de ULTIMA ORA, PRO TV Anunta SCHIMBARI Majore pentru Concurenti

Survivor Anunturi Oficiale ULTIMA ORA PRO TV Anunta SCHIMBARI Majore Concurenti

Survivor, binecunoscutul reality show care a cucerit toata Romania in ultimele luni, are anuntate in mod oficial schimbari majore de catre cei de la PRO TV, iar asta pentru ca din cauza faptului ca s-a intrat intr-o ultima faza a competitiei, cu doar 7 concurenti, este nevoie de modificarea modurilor de joc pentru concurenti.

Survivor urmeaza sa aiba noi trasee create special pe plajele din insula dominicana pe care sunt facute filmarile de catre PRO TV, insa deocamdata nu s-a dezvaluit prin ce fel de provocari vor trebui sa treaca in cursul saptamanilor urmatoare concurentii pentru a castiga premiul cel mare, si titlul de supravietuitor.

PRO TV a anuntat in mod oficial ca raman provocarile individuale pentru imunitate la Survivor Romania, doar ca acum fiecare concurnet ar urma sa se confrunte de mai multe ori cu aceeasi persoana intr-o provocare pentru a castiga protectia de care are nevoie, si desigur ca noi aliante vor trebui sa fie facute de catre ei.

Survivor Romania ii va provoca pe competitori sa depuna si mai mult efort “pe ultima suta de metri” a acestei competitii, cei de la PRO TV gandind totul intr-un asemenea mod incat luptele sa devina mult mai intense, iar show-ul mult mai interesant pentru toti cei care urmaresc cu foarte mare atentie tot ceea ce se intampla.

Efortul lor se dublează, poate chiar se triplează. Cum se vor desfășura jocurile la Survivor, după ce în competiție au rămas 7 concurenți. Încet, încet Survivor se apropie de final! Săptămâna viitoare, concurenții vor parcurge noi trasee pe nisipul dominican.

Tehnologia ne-a ajutat de această dată să aflăm mici secrete despre concurenții Survivor. Așa că Vodafone EasyTech a dorit să le ofere supraviețuitorilor obiecte dragi de acasă.