DIGI Romania: Decizie de ULTIMA ORA Luata Exclusiv pentru MILIOANELE de Clienti

DIGI Romania Decizie ULTIMA ORA Luata Exclusiv MILIOANELE Clienti

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, a decis sa-si anunte milioanele de clienti din toate colturile tarii, in legatura cu o decizie luata exclusiv pentru ei acum, si asta pentru ca saptamana viitoare este una a promotiilor extrem de interesante pentru toti dintre ei.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre faptul ca saptamana viitoare va fi una in care clientii din toata Romania vor avea posibilitatea de a se bucura de oferte speciale care le vor aduce reduceri la abonamentele noi, pe care le incheie pentru a beneficia de noi servicii de la compania romaneasca in urmatorii ani.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la DIGI vorbesc despre oferte speciale pentru toate serviciile pe care le ofera, si oricine este deja client, va putea sa beneficieze de tot, chiar daca face o portare si isi muta serviciile de la un alt grup de telecomunicatii, nu conteaza cum si ce faceti, atat timp cat contractati servicii noi.

DIGI nu este la prima campanie de acest gen, si cu siguranta nu este nici la ultima, doar ca va mai trece destul timp pana cand va mai anunta alta, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati de vreun serviciu, ar fi bine sa profitati acum de promotie, pentru ca s-ar putea sa nu o mai vedem pentru cateva luni bune.

DIGI se pregătește de sărbătoare! În curând începe săptămâna reducerilor dedicate exclusiv clienților noștri. Stai aproape și pregătește-ți lista cu ce-ți mai trebuie și ce mai vrei. Ai de ales din tot: portare, servicii noi, upgrade-uri și extraopțiuni. 50% reducere în primele 6 luni. Doar pe website. Asigură-te că nu ratezi săptămâna cu reduceri doar pentru clienți.