ENEL: Oficiala si IMPORTANTA Noua ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

ENEL Oficiala IMPORTANTA Noua ATENTIONARE ULTIMA ORA Clientii Romani

ENEL, unul dintre grupurile de energie cele mai mari din Romania la ora actuala, cu un numar de 3 milioane de clienti care lunar beneficiaza de serviciile sale in fiecare colt al tarii, le transmite tuturor romanilor o atentionare de ultima ora despre care ar trebui sa stie, si in baza careia ar trebui sa actioneze acum.

ENEL le spune romanilor ca daca si-au schimbat oricare dintre datele personale pe care compania le are pentru identificarea lor, emiterea facturilor, sau a contractelor, atunci este foarte important ca acestea sa fie furnizate companiei pentru a fi actualizate, acest lucru fiind comunicat in mod oficial acum pentru toata lumea.

Conform celor de la ENEL Romania, actualizarea constanta a acestor date este extrem de importanta pentru mentinerea relatiei contractuale, si furnizarea serviciilor de care depind atat de multi clienti din toata Romania, asa ca trebuie sa aveti foarte serios in vedere totul pentru a fi siguri ca nu ajungeti in situatia de a fi intrerupta furnizarea serviciilor.

ENEL Romania explica pe website-ul sau de ce este esential sa avem datele personale actualizate in mod constant in cadrul platformelor sale online, astfel ca daca nu le aveti inca, ar fi bine sa le actualizati, pentru ca in baza lor sunt furnizate serviciile si emise in mod corect facturile pe care le primim in fiecare luna.

Ți-ai schimbat recent buletinul ori ai un număr de telefon nou? Este foarte simplu și rapid să-ți actualizezi datele personale ce țin de relația contractuală cu noi, indiferent dacă te numeri printre clienții noștri casnici sau business. Accesează pagina dedicata din website.

Introdu codul de plată și codul de client (pe ambele le găsești pe prima pagină a facturii tale de energie), iar apoi alege ce date dorești să actualizezi. Ulterior, vei primi o confirmare și un număr de înregistrare pentru solicitarea de actualizare a datelor.