Kaufland: Anunt pentru TOTI Romanii, ce da GRATUIT in Toata Romania

Kaufland Anunt TOTI Romanii GRATUIT Toata Romania

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu cel mai mare numar de clienti din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca le da ocazia de a castiga gratuit vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, fara sa faca prea multe pentru acest lucru.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca ofera 3 vouchere in valoare de 500 de LEi pentru oricare dintre romanii care decid sa participe la promotia de mai jos, regualmentul impunandu-ne sa mentionam printr-un tag pe Facebook, intr-un comentariu la postarea de mai jos, o persoana careia ii place sa manance gogosi.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul oficial de mai jos, cei de la Kaufland Romania ne spun ca promotia se incheie pe data de 10 mai, deci mai aveti putine zile la dispozitie pentru profita de aceasta campanie speciala la ora actuala, dupa care ea va disparea pentru totdeauna, ceva ce desigur ca nu e vreo surpriza.

Kaufland Romania spune ca va anunta in mod oficial castigatorii acestei promotii abia in data de 10 mai, astfel ca avem de asteptat cateva zile pana in momentul in care vom afla cine si ce a castigat, asa cum se intampla de fiecare data cand au loc promotii de acest gen pentru clientii din toata Romania.

CONCURS: Ai un prieten care mereu când merge la Kaufland își ia și o gogoșică? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere în valoare de 500 de lei! Concursul se încheie pe 10 mai, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 15-17 mai. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!