ENGIE: Extrem de IMPORTANTE Noi ATENTIONARI pentru Clientii din Romania

ENGIE Extrem IMPORTANTE Noi ATENTIONARI Clientii Romania

ENGIE, grupul de energie cu un numar tot mai mare de clienti in toata Romania in fiecare luna, a decis sa-i atentioneze pe cei care beneficiaza de serviciile sale, in legatura cu o serie de informatii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al cadrurilor de energie pe care le putem folosi pentru plata facturilor.

ENGIE spune, in primul rand, ca Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale este cel care intocmeste lista potentialilor beneficiari care vor primi cardurile de energie de la statul roman pentru a compensa plata facturilor la energie, astfel ca daca ati considera ca ar trebui sa primiti unul, dar nu l-ati primit, acolo trebuie sa intrebagi de ce.

In ceea ce priveste incadrarea unui beneficiar la mai multe categorii de persoane vulnerabile, cei de la ENGIE Romania spun ca in aceasta situatie persoanele pot beneficia o singura data de compensarea pretului la energie, indiferent in cate categorii s-ar incadra, asa ca e foarte important sa stiti acest lucru.

ENGIE Romania explica pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al compensarii preturilor la energie cu ajutorul cardurilor de energie, asa ca daca vreti mai multe detalii in legatura cu aceste aspecte, le gasiti pe toate pe website-ul companiei de energie acum.

Cine stabilește dacă o persoană se încadrează în categoria persoanelor vulnerabile avute în vedere de OUG nr. 166/2022 ? Ministerul Muncii și Solidarității Sociale va întocmi și comunica lista potențialilor beneficiari în baza căreia se va emite cardul de energie.

Dacă mă încadrez în mai multe categorii de persoane vulnerabile, pot beneficia de mai multe ori de compensarea prețului la energie ? Persoanele care se încadrează în mai multe categorii de persoane vulnerabile pot beneficia o singură dată de sprijin pentru compensarea prețului la energie.