Survivor: ATACURILE de ULTIMA ORA si Decizia PRO TV Luata pentru Concurenti

Survivor ATACURILE ULTIMA ORA Decizia PRO TV Luata Concurenti

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, incepe sa devina un camp de lupta in adevaratul sens al cuvantului, iar asta pentru ca atacurile intre concurenti se intensifica pe masura ce ne apropiem de finala in urma careia unul dintre ei va castiga permiul cel mare in valoare de 100.000 de euro.

Survivor trece printr-o noua runda de vot in urma nominalizarii pentru eliminare a doi concurenti, unul dintre ei urmand a pleca acasa in cursul acestep saptamani, si asa vor ramane doar 5 care se vor lupta pentru bani si tltul de supravietuitor, insa intre timp atacurile intre ei ajung la un cu totul alt nivel, dupa cum puteti vedea.

Tinta atacurilor din episodul de aseara este Andrei Krisan, acesta fiind atacat din cauza comportamentului pe care l-a avut in cadrul Survivor Romania, si desigur ca este de asteptat ca lucruri de acest gen sa se intample, iar asta pentru ca supravietuitorii sunt dispusi sa faca orice pentru a castiga premiul cel mare, asa fiind gandit jocul.

Survivor Romania a fost in ultima vreme locatia in care s-au derulat foarte multe controverse generate de catre concurentii care au participat la provocarile care au avut loc, si lucrurile vor continua in acelasi ritm, astfel ca ramane de vazut cine va castiga, si ce se va intampla in final in cadrul acestei competitii.

Survivor 2023. Andreea Moromete și Ștefania Stănilă, față în față, după conflicte uriașe. Cine pleacă și cine rămâne, asta e întrebarea. Survivor 2023. Andrei Krișan, atacat extrem de dur de Andreea Moromete. “Ești cel mai fals de aici! Cel mai pervers!”. Survivor 2023. Concurenții vorbesc despre Andrei Krișan extrem de dezaprobator. “Mi se pare că Andrei e mințit pe față, te bați cu fete, frate”.