LIDL Romania: Informarea de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

LIDL Romania Informarea ULTIM MOMENT GRATUIT Romanilor Tara

LIDL Romania, mare lant de supermarket-uri din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe toti romanii in legatura cu ceea ce le este oferit in mod gratuit chiar de acum, daca decid sa participe la o campanie speciala care este in plina derulare, dar numai pentru o perioada foarte limitata de timp.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera tuturor romanilor din tara posibilitatea de a castiga o masina MINI Cabrio, 50 de carduri de carburant, in valoare de 500 de LEI fiecare, la benzinariile MOL, dar si 10 kituri de plaja, iar pentru toate acestea nu trebuie sa facem chiar atat de multe lucruri.

Conform celor de la LIDL, trebuie doar sa cumparam produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din Romania, si sa avem unul al Bon Gelati printre ele, iar apoi putem sa inscriem bonul de cumparaturi pe website-ul companiei pentru a ne inscrie in aceasta promotie, si a avea sanse de a castiga ceva.

LIDL nu e la prima campanie de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a mai oferit premii extrem de interesante in trecut, iar ceea ce vedem acum este ceva ce nu trebuie sa fie trecut cu vederea de catre noi, asa ca ramane ca voi sa va decideti daca vreti sa profitati de aceasta promotie, sau nu.

Ai premii super cool cu fiecare #Gelatelli sau #BonGelati! În perioada 08.05 – 27.08.2023 poți câștiga premii care desăvârșesc relaxarea cu înghețată! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website-ul nostru și poți câștiga!