ATENTIONAREA ING foarte Serioasa, Emisa pentru Clientii din Toata Romania

ATENTIONAREA ING Serioasa Emisa Clientii Toata Romania

ING, una dintre institutiile financiare foarte importante din Romania la ora actuala, isi atentioneaza in mod formal clientii din intreaga tara in legatura cu una dintre extrem de serioasele probleme care le poate genera extrem de multe batai de cap, iar asta pentru ca aduce in discutie atacurile cibernetice, o problema majora.

ING vorbeste intr-o informare oficiala, pe care o aveti mai jos, despre cat de periculos este dark web-ul, si cat de profitabil devine el pentru hackerii care vor sa faca tot mai mult rau, principalul motiv pentru care ei incearca sa le fure banii oamenilor, fiind banii pe care ii pot castiga de pe urma acestui proces.

Dupa cum prea bine stiti deja, in ultimii ani de zile, cei de la ING Romania, impreuna cu alte banci din tara noastra, au emis multiple avertizari pentru clientii din toata tara, incercand sa ii puna in garda in legatura cu problemele foarte mari pe care le genereaza atacurile cibernetice, care sunt si tot mai complexe.

ING Romania are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu modalitatile prin care atacurile cibernetice ne pot face extrem de mult rau, dar si modalitatile prin care ne putem proteja de ele, asa ca e bine sa fim toate atenti la ceea ce se intampla la ora actuala.

Fraudele digitale au devenit o afacere pe dark web, iar valoarea lor este estimată la 10 trilioane de dolari până în 2025, la nivel global. Află cum încearcă fraudatorii să profite de vulnerabilitățile noastre, cum ar fi inducerea sentimentului de „urgență”, dar și ce înseamnă dark web, partea întunecată a Internetului văzut ca un iceberg. Vezi cum să te ferești de fraude online în episodul complet de pe website.