Kaufland: Surpriza URIASA pentru Romani, ce a Decis sa dea GRATUIT Oamenilor

Kaufland Surpriza URIASA Romani Decis GRATUIT Oamenilor

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania, iar asta pentru ca dezvaluie ceea ce a decis sa dea gratuit oricaror oameni care sunt dornici sa profite de tot chiar acum, si asta pentru ca daca vreti sa mergeti la Neversea, atunci aveti ocazia de a face acest lucru profitand de campania speciala a lantului de hypermarket-uri.

Kaufland detaliaza mai jos o noua promotie speciala pe care o deruleaza in Romania, iar asta pentru ca in baza ei putem castiga una dintre cele 50 de invitatii gratuite pentru Neversea, pe care lantul de hypermarket-uri le ofera, si vorbim despre destule sanse de castig pentru a ajunge la acest eveniment special.

Pentru a avea sansa de a castiga invitatiile speciale pe care Kaufland Romania le ofera, trebuie doar sa cumparam produse de minim 50 de LEI din oricare dintre magazine, sa inscriem bonul de cumparaturi pe website-ul companiei, si apoi sa asteptam tragerea la sorti, care va fi facuta in saptamanile urmataore.

Kaufland Romania spune ca daca folosim Kaufland Card, si il scanam atunci cand facem cumparaturile, sansele de castig pentru cele 50 de invitatii se dubleaza, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru romanii care vor sa profite de aceasta ocazie speciala, care este derulata in Romania pentru noi.

Kaufland e partenerul tău de distracție toaaată vara! Cumpără de minimum 50 de lei din Kaufland, înscrie bonul pe website și poți câștiga unul din cele 50 de abonamente la cel mai important festival de la malul mării, Neversea! BONUS: Scanează Kaufland Card la cumpărături și primești șanse duble. Te așteptăm la cumpărături și la festival!