Nicolae Ciuca: Anunt Privind Parteneriatul cu Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania

Nicolae Ciuca Anunt Privind Parteneriatul cu Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania

Nicolae Ciuca a facut un anunt oficial foarte important cu privire la parteneriatul cu Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania, iar asta pentru ca foarte multe proiecte au fost realizate in baza acestui parteneriat cu impact pentru viitorul tarii noastre.

O bună guvernare implică acțiunea conjugată și integrată a administrației centrale și locale, în scopul obiectivelor comune – comunități dezvoltate, reforme și servicii publice de calitate pentru cetățeni.

Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România reprezintă vocea cetățenilor și este partener de bază al Guvernului.

Lucrăm foarte bine împreună pentru viabilitatea investițiilor, dezvoltarea comunităților și pentru a crește calitatea vieții cetățenilor noștri. Ca prim-ministru, am susținut proiectele pentru digitalizarea administrație, investițiile în înființarea, dezvoltarea și optimizarea sistemelor de transport public, în construirea, reabilitarea, modernizarea și extinderea rețelei de drumuri județene.

Aceeași atenție am acordat proiectelor depuse de Consiliile Județene în cadrul componentelor Planului Național de Redresare și Reziliență pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii la nivel județean, în special a celei medicale.

La celebrarea a 30 de ani de activitate, mulțumesc pentru colaborare Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România!

Prin stabilitate și consens politic vom duce mai departe liniile de reformă asumate de România, proiectul de dezvoltare a țării si tot ce am realizat anul trecut, în ciuda dificultăților.

Dincolo de parteneriatul politic, avem parteneriatul administrativ cu toate structurile administrației publice locale.

Sunt convins că vom continua dinamică colaborării noastre si împreună vom reuși să luăm cele mai bune decizii și să ducem la capăt cele mai curajoase proiecte pentru a implementa reformele asumate la preluarea guvernării și a oferi cetățenilor României o țară dezvoltată și modernă.