Vodafone si Kaufland Surprind Romanii, ce se da GRATUIT Oamenilor chiar Acum

Vodafone Kaufland Surprind Romanii da GRATUIT Oamenilor Acum

Vodafone si Kaufland sunt doua dintre cele mai mari companii din Romania la ora actuala, ambele avand milioane de clienti in toata tara, iar pentru ca vor sa le faca viata mai buna, colaboreaza pentru a oferi gratuit beneficii de care foarte multi oameni vor putea sa profite, chiar daca pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone ii anunta pe clientii din Romania, care folosesc aplicatia My Vodafone, despre faptul ca au in aceasta perioada posibilitatea de a castiga vouchere Kaufland in valoare de 200 de LEi fiecare, dar si trotinete electrice de la Xiaomi, insa totul doar pentru o perioada foarte limita ta de timp, dupacum va putet imagina.

Kaufland este unul dintre partenerii pe care Vodafone Romania ii are in cadrul aplicatiei My Vodafone la ora actuala, iar multumita ofertelor pe care acestia ni le pun la dispozitie, ne putem bucura de o varietate de beneficii speciale pentru o perioada foarte limitata de timp, daca suntem dornici sa ne bucuram de ele.

Vodafone Romania are atat in cadrul propriei aplicatii, cat si pe website, informatii cu privire la campania pe care o deruleaza la ora actuala, asa ca oricine este este dornic sa participe chiar acum, are ocazia de a o face, mai ales ca voucherele Kaufland, de 200 de LEI fiecare, sunt oferite pentru o perioada limitata de timp.

Chef de cumpărături sau de plimbat ? Hai în aplicația My Vodafone și intri automat în tombola pentru unul dintre premiile săptămânale: vouchere de 200 lei din partea Kaufland Card sau trotinete electrice de la Xiaomi.