ENGIE: Hotararea Foarte IMPORTANTA pentru Romania Anuntata Oficial Romanilor

ENGIE Hotararea IMPORTANTA Romania Anuntata Oficial Romanilor

ENGIE, grupul energetic care deserveste un numar foarte mare de clienti in toata Romania la ora actuala, a anuntat in mod oficial o hotarare foarte importanta pe care a pus-o in aplicare pentru tara noastra, iar asta pentru ca dezvaluie crearea primei paduri ENGIE din tara noastra, dupa plantarea a 4.300 de puieti de copaci.

ENGIE a colaborat cu Viitor Plus pentru a realiza aceasta operatiune foarte importanta, ea ducand la plantarea unui numar de copaci care este egal cu numarul de colegi din cadrul companiei, care lucreaza in momentul de fata pentru a le asigura clientilor serviciile de care au nevoie, dar si mai mult de atat.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la ENGIE Romania incearca sa isi extinda baza de clienti in Romania, iar actiunile de acest gen vin in ajutorul acestei misiuni, si asta pentru ca exista multi clienti carora le pasa de planeta, dar care se uita si la energia verde produsa de companie, si exista resurse inclusiv din acest punct de vedere.

ENGIE Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la proiectele de acest gen, pe care le deruleaza in Romania, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe, atunci ar trebui sa va uitati cu foarte multa atentie la ceea ce este detaliat acolo pentru toti dintre noi la ora actuama, unele informatii fiind foarte importante.

Am plantat 4.300 de copaci, câte unul pentru fiecare coleg din ENGIE Romania. Împreună, contribuim la un viitor verde. Prin grija partenerilor de la Viitor Plus, prima Padure ENGIE pentru un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare.