MOL Romania: Anunturile IMPORTANTE pentru Benzinarii, ce da GRATUIT Romanilor

MOL Romania Anunturile IMPORTANTE Benzinarii ce da GRATUIT Romanilor

MOL Romania, unul dintre lanturile de benzinarii cu un numar foarte mare de locatii in intreaga tara si milioane de clienti care ajung in ele anual, a decis sa ii anunte in mod oficial pe romani cu privire la ceea ce este oferit gratuit incepand din momentul de fata, si foarte multa lume trebuie sa stie ce se intampla.

MOL Romania explica mai jos faptul ca romanii din zona Clujului pot castiga bilete pentru 2 persoane la TIFF, daca alimenteaza de minim 150 de LEI din oricare dintre benzinariile din zona, inclusiv cele din Floresti, astfel ca aveti sansa de a merge la unul dintre cele mai importante festivaluri de film din Romania.

Separat de asta, MOL Romania le spune romanilor si ca le tripleaza punctele pe care le pot aduna in cardurile MultiBonus, daca alimenteaza cu noua formula 3x Effect in oricare dintre benzinariile din tara, aparent fara vreo limita de suma, insa numai pana la data de 4 iunie, cand urmeaza sa se incheie promotia.

MOL mai are deasemenea si alte promotii speciale deschise la ora actuala in locatiile sale din intreaga tara, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce va intereseaza, si sa alegeti promotia de care vreti sa beneficiati in momentul de fata, pentru ca exista cateva extrem de interesante disponibile acum.

Vrei să ajungi vara asta la Festivalul de Film TIFF ? Alimentează la stațiile MOL din Cluj și Florești de minimum 150 de lei și poți câștiga bilete pentru 2 persoane! Succes! În călătoriile tale, alege puterea carburanților premium #MOL #EVOPlus. Alimentările cu noua formulă 3x Effect îți aduc de 3x mai multe puncte #MultiBonus, să le folosești așa cum vrei! Promoția este activă până la 4 iunie, în orice stație MOL.