Kaufland IRONIZEAZA Netflix, Anuntul IMPORTANT pentru Clientii Romani

Kaufland IRONIZEAZA Netflix Anuntul IMPORTANT Clientii Romani

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a decis sa ironizeze Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, iar asta pentru ca de ieri nu mai pot fi impartite conturile din platforma pentru vizualizarea de filme, seriale, documentare, de catre mai multe persoane.

Kaufland ironizeaza Netflix spunand ca ale sale Kaufland Card-uri pot fi folosite de pana la 5 persoane pentru cumparaturi, asta in timp ce la platforma de streaming, doar persoanele care locuiesc in aceeasi casa pot imparti conturile, in numar mult mai mic, incepand din cursul zilei de ieri, si in Romania.

Netflix anuntase inca de anul trecut ca intentioneaza sa impuna aceasta limitare pentru intreaga lume, astfel ca decizia de acum nu e vreo surpriza, insa si Kaufland Romania le ofera clientilor de foarte multa vreme optiunea de a folosi un Kaufland Card in mai multe persoane, pentru ca mai multi oameni sa cumpere produsele.

Kaufland Romania are pe website-ul sau informatii esentiale cu privire la ceea ce inseamna Kaufland Card, si cum il putem folosi pentru a inregistra cumparaturile pe care le facem, sau pentru a profita de ofertele speciale care sunt disponibile in mod regulat pentru toata lumea, si uneori sunt chiar foarte bune.

Înțelegem că ar fi o problemă zilele astea cu împărțirea unor conturi. La Kaufland lucrurile nu stau așa: Poți împărți contul de Kaufland Card cu până la 5 persoane, fără să fie nici măcar o problemă: familie, prieteni, toți pot fi acomodați. Kaufland Card & Chill.