ING Romania: Sfatul pentru Clientii din Romania, ce Poti Face chiar Acum!

ING Romania Sfatul Clientii Romania ce Poti Face chiar Acum

ING Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra la ora actuala, cu un numar foarte mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale in fiecare luna, iar pentru toti dintre ei vine un sfat de la banca, despre care ar trebui sa stie oricare dintre romani chiar in acest moment.

ING Romania le explica mai jos clientilor cum pot incepe sa economiseasca bani, si ce servicii disponibile de la banca la ora actuala pot fi utile pentru ca ei sa reuseasca intr-adevar sa stranga banii pe care ii doresc, ceva ce desigur ca oricine ar trebui sa stie chiar in acest moment.

Să ajungi să economisești constant e o provocare pentru toată lumea. De aceea am luat-o pas cu pas într-un articol creat cu Avocatoo, plin de idei practice pe care le poți pune chiar azi în aplicare.

Cum încep să economisesc ? Primul pas e de multe ori cel mai greu, trebuie să ai voință și trebuie să vezi exact cât poți să economisești. Dacă pare că ești la limită cu banii, trebuie să faci o schimbare, iar răspunsul la aceste întrebări interioare se numește ”buget”.

Bugetul = adică să știi câți bani faci și câți bani cheltui în fiecare lună, dar cu puțin mai multe detalii, în special când vorbim de cheltuieli. Mergi în Home’Bank și bifezi economisire recurentă pe un cont nou de economii sau pe unul existent.

Stabilești suma pe care vrei să o pui deoparte lună de lună. Stabilești o dată pentru transfer. Și gata, s-a setat. Acum totul se întâmplă automat. Când faci orice plată, Round Up rotunjește prin adaos până la următorul multiplu de 5. Ce se rotunjește se mută automat în contul de economii. Lași banii în contul de economii și primești și dobânda pentru ei.