LIDL Romania face SCHIMBARI Noi in Toate Magazinele din Intreaga Tara

LIDL Romania face SCHIMBARI Noi Toate Magazinele Intreaga Tara

LIDL Romania face o noua serie de schimbari importante despre care ar trebui sa stie clientii din toata tara, iar asta pentru ca in atentia oamenilor sunt aduse modificarile de care vom beneficia in toate magazinele, in materie de oferte de produse, ele fiind facute in fiecare saptamana de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania stie foarte bine cat de interesati sunt romanii de aceste oferte speciale, care sunt anuntate in fiecare saptamana, iar asta pentru ca multe dintre ele sunt extrem de bune, dar desigur ca nu toate sunt disponibile fara a avea si un cont pentru LIDL Plus, asa cum stiti foarte multi dintre voi de ceva vreme.

Conform celor de la LIDL, de lunea viitoare, vom avea disponibile o serie noua de reduceri in magazinele din intreaga tara, iar pe wesbite-ul sau a fost deja publicat catalogul noilor oferte, pentru oricine este dornic sa le vada inainte ca ele sa fie efectiv disponibile in intreaga tara, asa ca aveti timp sa alegeti ce doriti.

LIDL va avea si stocuri limitate pentru produsele care vor fi disponibile la pret redus incepand de saptamana viitoare, astfel ca ramane sa vedem cata lume va fi multumita de ceea ce va fi oferit, insa daca aveti un card LIDL Plus, atunci va veti bucura de mai multe promotii decat restul clientilor care nu au un asemenea card de fidelitate.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 29.05-04.06.2023. Ți-am pregătit: înghețatele tale preferate #Gelatelli și #BonGelati; bunătăți #Alpenfest; articole pentru casa ta … și multe alte surprize pentru întreaga familie!

Adaugă în garderoba de vară a celor mici hăinuțele cool și colorate din oferta noastră de săptămâna aceasta. Te așteptăm cu noi bunătăți aduse de peste Prut: de la dulceață de nuci verzi și bomboane Bucuria, până la turtă dulce cu nucă și miere de tei.