Vodafone si BCR Anunta ce dau GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Vodafone BCR Anunta dau GRATUIT Clientilor Toata Romania

Vodafone si BCR, doua dintre cele mai mari companii din Romania la ora actuala, cu multe milioane de clienti in diverse colturi ale tarii, aiu decis sa anunte in mod oficial ceea ce dau gratuit oamenilor, daca aleg sa instaleze aplicatia My Vodafone, si sa profite de ofertele actuale, care sunt disponibile in tara.

BCR si Vodafone le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a obtine gratuit un cashback de 50 de LEI, daca efectueaza cel putin o tranzactie pe luna cu un card nou de la banca, in cadrul aplicatiei MyVodafone, deci pentru a plati facturi, a face reincarcari, sau orice mai poate fi realizat prin aplciatie acum.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Vodafone au in cadrul aplicatiei MyVodafone implementate oferte de la multipli parteneri din Romania, astfel ca daca vrem sa beneficiem de promotia disponigila de la BCR, cu cashback gratuit de 50 de LEI, atunci ar fi bine sa intram in aplicatie, si sa activam acea promotie.

Vodafone si BCR au aceasta promotie disponibila doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania la ora actuala, dar pentru a profita de tot, trebuie sa instalati aplicatia MyVodafone, disponibila in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, pentru telefoanele iPhone si Android.

Oricum ți-ai planifica bugetul de plimbări, adaugă extra bani de buzunar! Noi iți oferim o idee: oferta BCR din Vodafone Happy disponibila in cadul aplicatiei. Devino client BCR, efectuează cel puțin o tranzacție/lună cu noul tău card BCR în aplicația My Vodafone și primești 50 de lei cashback.