Volodimir Zelenski Confirma Cel mai Mare Atac cu Drone Rusesti Asupra Ucrainei

Volodimir Zelenski confirma in mod oficial cel mai mare atac cu drone rusesti asupra Ucrainei, de pana in momentul de fata, iara sta pentru ca in cursul noptii de sambata spre duminica, foarte multe drone au atacat diverse orase ucrainiene, provocand unele distrugeri, insa fara pierderi de vieti omenesti.

Volodimir Zelenski spune ca sistemele de aparare antiaeriana folosite de catre Ucraina au reusit sa distruga vasta majoritate a dronelor care au fost lansate de catre Rusia, insa chiar si asa, vorbim despre un atac foarte puternic lansat in plin razboi.

“Astăzi, țara noastră a trecut printr-unul dintre cele mai mari atacuri rusești ale șahedilor – 54 de drone la un moment dat. Aproape toți au fost doborâți… Aproape! Din păcate, au existat câteva lovituri în regiunea Zhytomyr. Vom face totul pentru a ajuta la restaurarea a ceea ce a fost distrus.

Dar totuși, cea mai mare parte a distrugerii a fost evitată și majoritatea vieților care ar fi putut fi luate de acești Shahed au fost salvate.

Sunt recunoscător fiecărei persoane care au făcut acest lucru posibil! Trupele de rachete antiaeriene și aviația Forțelor Aeriene, apărarea aeriană a Forțelor Terestre și grupurile noastre mobile de foc… Vă mulțumim, războinici!

În timpul acestui atac terorist, cea mai puternică lovitură a fost îndreptată împotriva regiunii Kiev. În orașul Kiev și în regiune, 36 de drone au fost doborâte. Așa sărbătorește Rusia ziua vechiului nostru Kiev…

De-a lungul istoriei sale, Kievul a văzut diverse ticăloșii din partea invadatorilor. Le-a supraviețuit tuturor și va supraviețui rusciștilor. Niciunul dintre ei nu va fi aici!

Mergem înainte până ne eliberăm tot pământul nostru ucrainean… Apărăm fiecare oraș… Avem grijă unii de alții și ne amintim de toți oamenii noștri pe care trebuie să-i aducem acasă din captivitatea rusă în orașele și satele lor.

Slavă oamenilor noștri frumoși! Slavă tuturor celor cărora le pasă țara noastră! Glorie Ucrainei!”