ENEL: OBLIGATIA foarte IMPORTANTA pe care o au Toti Clientii din Romania

ENEL OBLIGATIA IMPORTANTA care au Toti Clientii Romania

ENEL aduce in atentia clientilor din toata Romania o informare extrem de importanta, care le pune in vedere acestora tot ceea ce ar trebui sa stie cu privire la obligatia pe care o au, dar despre care foarte multi nu stiau, iar asta pentru ca ea nu este de foarte multe ori pusa in practica de catre companie in tara.

ENEL explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii din Romania trebuie sa isi actualizeze datele personale, daca se intampla sa apara modificari pentru actele de identitate pe care el au, numerele de telefon, etc, astfel ca in lipsa acestor actualizari, interactiunea cu compania si reprezentantii sai, ar putea deveni imposibila.

Cei de la ENEL Romania explica pe website-ul lor cat de important este sa actualizam aceste informatii in mod constant, iar asta pentru ca se poate intampla sa ni se modifice adresa, seria si numarul buletinului, sau chiar numele, iar din moment ce aceste documente sunt folosite pentru identificarea noastra, e imperios necesar ca datele sa fie actuale.

ENEL Romania nu actioneaza intr-un mod diferit in comparatie cu alte compani din tara noastra, iar asta pentru ca oricare la care trebuie facuta identificarea clientilor, trebuie sa aiba date actualizate despre documentele noastre de identificare, astfel ca trebuie sa fim constienti de aceasta obligatie importanta.

De ce este nevoie de actualizarea datelor personale ? Este important să avem înregistrate și actualizate datele tale personale pentru ca: toate informațiile referitoare la contractul tău să ajungă la tine; tu să primești cele mai noi vești din piața de energie; Și pentru ca datele personale să fie actualizate, conform legislației în vigoare.

Cât de des este nevoie să îți actualizezi datele personale ? Ori de câte ori există schimbări în cartea de identitate, actele societății sau ale reprezentantului legal, adresa de e-mail, telefon contact. Validează periodic datele de contact și în felul acesta te asiguri că informația corectă va ajunge la tine, de fiecare dată.