E.ON: Comunicare de ULTIMA ORA, Foarte IMPORTANTE Schimbari pentru Clientii Romani

E.ON Comunicare ULTIMA ORA IMPORTANTE Schimbari Clientii Romani

E.ON transmite printr-o comunicare de ultima ora informatii extrem de importante cu privire la schimbarile care sunt facute pentru clientii din Romania la ora actuala, iar asta pentru ca ANRE a impus noi modificari cu privire la facturile de energie electrica, ele intrand in vigoare la data de 1 aprilie.

E.ON explica mai jos faptul ca schimbarile pe care compania de energie trebuie sa le faca vizeaza formatul si continutul facturilor de electricitate, pentru facturile de gaze naturale modificarile fiind minore, dar ele se aplica pentru toti clientii din Romania, deci este important ca toata lumea sa stie de ele.

Conform celor de la E.ON Romania, exista posibilitatea ca pentru facturile care au fost emise pentru luna aprilie, sa existe mai multe pagini comparativ cu lunile trecute, iar asta pentru ca se ofera si unele informatii importante cu privire la modificarile impuse de catre ANRE pentru clientii din intreaga tara.

E.ON Romania explica detlaii suplimentare atat pe website-ul sau, cat si in cadrul facturilor care vor ajunge la clientii din toata Romania, astfel ca e important sa ne uitam cu mare atentie la tot ceea ce ni se transmite, pentru a avea o imagine cat mai clara cu privire la consumul pe care il realizam in fiecare luna.

ANRE a anunțat modificări care vor afecta facturile la energie electrică începând cu 1 aprilie. Mai întâi, trebuie să înțelegem că vor exista schimbări majore de format și conținut în toate facturile de electricitate și modificări minore în cele de gaze naturale. Acestea sunt valabile pentru toți consumatorii casnici, indiferent de oferta pe care au contractat-o, reglementată sau din piața liberă.

În plus, sunt afectați toți furnizorii, întrucât cu toții trebuie să respectăm prevederile noilor regulamente de furnizare. E foarte posibil ca pentru consumul realizat în aprilie 2023, să primești deja o factură cu mai multe pagini comparativ cu lunile trecute. Noile regulamente de furnizare precizează ce informații și chiar pe ce pagini ale facturilor trebuie ca acestea să apară.