E.ON: SCHIMBARILE Importante Confirmate Oficial Clientilor din Romania

EON SCHIMBARILE Importante Confirmate Oficial Clientilor Romania

E.ON ii anunta in mod oficial pe milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu schimbarile foarte importante care sunt facute la ora actuala pentru ei, iar asta deoarece vorbim despre reglementari noi ale ANRE, care se vor vedea in facturile de gaze naturale primite de catre clientii din toata tara.

E.ON explica mai jos ce se schimba in cazul facturilor pentru gaze naturale, pe care le vor primi clientii din Romania incepand cu perioada imediat urmatoare, iar asta pentru ca datele pe care acestea le vor avea incluse, se modifica, si e important sa stim ce anume vom vedea in cadrul lor, si cum sa interpretam informatiile.

Ce va conține factura de gaze naturale ?

Zona de sumar a facturii de gaze naturale este în linie cu cea din factura de energie electrică. Similar cu factura de energie electrică, și în cazul gazelor naturale, vom începe cu tabelul despre locul de consum: codul unic CLC, contact pentru OD, interval de citire și nou, valabilitatea contractului tău.

Apoi, vei vedea consumul facturat ca diferență între index nou și index vechi, în metri cubi și echivalentul acestora în kilowați-oră prin înmulțirea mc x PCS. Pentru detalii despre PCS – puterea calorifică superioară a gazelor citește „De ce plătesc pe factura de gaz kWh și nu metri cubi măsurați de contor?”.

Tabelul „Cum am calculat valoarea facturii tale? – Produse și servicii” va fi ca și până acum, dar va include și valoarea eventualelor soluții pe care le-ai achiziționat de la furnizorul tău. La final, vei vedea totalul de plată pe locul de consum.

Vei regăsi la finalul acestui tabel și temeiul legal care stabilește valorile tarifelor reglementate.

Pe ultima pagină a celor două facturi, găsești, ca și până acum, modalitățile de plată alături de alte informații precum termene de plată, recuperarea sumelor achitate în avans, tratarea solicitărilor tale. În plus, ai aici linkuri spre paginile de internet ale ANRE pentru comparatorul de oferte și platforma online de încheiere contract.