Kaufland: SUTE de Vouchere Oferite GRATUIT Romanilor, Cum le Poti Obtine

Kaufland SUTE Vouchere Oferite GRATUIT Romanilor Cum Poti Obtine

Kaufland ofera sute de vouchere gratuite clientilor din Romania, ele putand fi folosite pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele din toata tara, dar asta desigur doar daca aveti norocul de a castiga vreunul, pentru ca ele nu sunt chiar atat de usor de obtinut, dar mai jos puteti afla cum se intampla asta.

Kaufland are aceasta campanie deschisa in mod oficial exclusiv pentru clientii care au Kaufland Card facut deja, iar asta pentru ca toti cei care nu au unul activ, nu se pot bucura de posibilitatea de a participa la aceasta campanie, si de a castiga oricare dintre cele 500 de vouchere oferite lunar in mod gratuit.

Pentru a putea castiga orice, trebuie sa aveti un Kaufland Card facut deja pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele Kaufland Romania, sa cumparati produse in valoare de minim 50 de LEI, si sa scanati cardul la casa de marcat, pentru a fi inregistrati in sistem, si a avea in mod oficial sansa de a participa la campanie.

Kaufland Romania ofera 500 de vouchere in valoare de cate 100 de LEI fiecare pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite, si merita sa nu ratam ocazia de a face acest lucru, iar asta pentru ca suficiente sanse ne vor fi oferite pentru a castiga oricare dintre voucherele care ne sunt puse la dispozitie.

Prin Kaufland Card, loialitatea se răsplateste ușor, cu premii care însumează 500 vouchere x 100 lei/etapă. Asigură-te că ai datele despre tine înscrise corect și complet în contul tău Kaufland Card, fie el fizic sau digital; În fiecare săptămână, continuă să îți faci cumpărăturile în magazinele Kaufland, de minimum 50 lei.

Scanează Kaufland Card; Ești înscris automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 500 vouchere x 100 lei din fiecare etapă. Campania ”Loialitatea se răsplătește ușor se desfășoară în intervalul 1 mai 2023 – 4 februarie 2024. Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură ca să te poți bucura de toate beneficiile Kaufland Card!