E.ON si-a ATENTIONAT Clientii din Romania, ce Trebuie sa Stie Toti!

EON ATENTIONAT Clientii Romania Trebuie Stie Toti

E.ON si-a atentionat clientii din toata Romania cu privire la o serie de schimbari de importanta mare pe care le-a facut in ultima perioada, iar asta in conditiile in care au venit o serie de reglementari noi de la ANRE cu privire la ceea ce trebuie sa includa facturile pe care le primesc toti oamenii, incepand din aprilie.

E.ON explica mai jos ce trebuie sa contina prima pagina a facturilor pentru energie, care sunt emise incepand de acum, iar asta pentru ca noile date sunt obligatorii pentru toate companiile de energie, deci e imperios necesar ca ele sa apara, si e bine sa stim ceea ce urmeaza sa vedem de acum incolo pe ele.

Mai mult decat atat, E.ON Romania ii atentioneaza pe clienti cu privire la o schimbare legata de codurile de bare care vor fi afisate deasemenea pe aceste facturi, ele putand fi folosite pentru plata soldului curent, sau a celui restant, astfel ca e foarte important sa facem aceasta distinctie atunci cand platim la un automat de plata.

Pe prima pagină, vei găsi informații precum: Datele tale, ca titular de contract, adresa de corespondență și datele de identificare a locului de consum. Detalii despre cantitatea de energie facturată, perioada de facturare şi tipul facturii în funcţie de metoda de determinare a consumului.

Informaţii despre total valoare factură curentă şi soldul total de plată. Data emiterii facturii și scadența ei – data până la care trebuie să o achiți. Detalii despre ce compune valoarea totală a facturii curente. Coduri unice alocate de E.ON pentru identificarea ta când folosești serviciile noastre. Datele tale, ca titular de contract, adresa de corespondență și datele de identificare a locului de consum.

Ce poate fi nou pentru mulți ? Consumul facturat și prețul final facturat. Dacă preferi plățile la POS în magazinele cu roboței de plată, aici găsești și codul de bare pentru soldul facturii curente și codul de bare al soldului total dacă ai facturi neachitate din trecut sau ai făcut plăți în avans.