LIDL Romania: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT Saptamana Aceasta Romanilor

LIDL Romania Anuntul Oficial GRATUIT Saptamana Aceasta Romanilor

LIDL Romania incepe saptamana cu un anunt extrem de importanta pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca dezvaluie in mod oficial ceea ce da gratuit pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de ceea ce este disponibil la ora actuala, ca parte a unei noi promotii speciale derulate in tara.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca le va oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a participa la o promotie speciala, prin intermediul careia vom putea castiga un robot de bucatarie KitchenAid, 5 gratare electrice de la Tefal, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare, totul foarte simplu.

Conform celor de la LIDL, nu trebuie decat sa cumparam produse de minim 70 de LEI din magazinele sale, printre care sa se regaseasca si unul in colectia de produse Eridanous, iar apoi trebuie sa ne inscriem la aceasta campanie prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul lantului de supermarket-uri.

LIDL le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de aceasta campanie in Romania indiferent unde se afla, iar asta pentru ca nu conteaza de unde cumparati produsele, pentru ca puteti sa beneficiati de tot la ora actuala, insa trebuie sa respectati regulamentul de participare, pentru a fi luati in considerare.

Care ar fi primul lucru pe care l-ai găti cu ajutorul unui KitchenAid ? Poți să îl câștigi săptămâna aceasta, cu produsele #Eridanous! ​Ia cel puțin un produs Eridanous pe un bon de peste 70 lei și înscrie-te în concurs! Detalii pe site! Îți place să faci sport? Atunci te așteptăm de azi pe la noi să te echipezi cu hainele și accesoriile Crivit! Descoperă toate ofertele aici.