Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT Adus in ATENTIA Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank Mesajul IMPORTANT Adus ATENTIA Clientilor Romania

Raiffeisen Bank aduce in atentia tuturor clientilor din Romania un mesaj extrem de important, despre care foarte multi ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca oamenilor li se explica o noua modalitate de a economisi usor bani, in timp ce fac cumparaturile obisnuite din magazinele fizice, sau online.

Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu o functionalitate speciala implementata in cadrul aplicatiei Smart Mobile, ea avand denumirea SavingBox, iar conform bancii, multumita ei putem economisi in mod automat bani intr-un cont de economii, atunci cand facem cumparaturi.

Conform celor de la Raiffeisen, banii care se strang in acel cont sunt disponibili non stop pentru clienti, fara vreo restrictie, astfel ca ne putem folosi de ei pentru orice fel de achizitii dorim, iar aceasta este o veste excelenta pentru oricine este dornic sa profite de economii, daca are nevoie de asta.

Raiffeisen stie foarte bine cat de important este sa le ofere clientilor din Romania si functionalitati de acest gen in cadrul aplicatiilor de mobile banking, astfel ca e bine sa stiti despre ele, si sa le folositi, daca sunteti cu adevarat dornici sa profitati de aceste sisteme pentru a economisi bani, si a ii folosi in viitor.

Tu știi cât de simplu e să economisești pentru dorințele tale ? De Ziua Internațională a Coșului de Cumpărături, activează opțiunea SavingBox din aplicatia Raiffeisen Smart Mobile și începe să pui deoparte un procent din plățile efectuate în fiecare zi, cu cardul tău de debit. Banii se strâng într-un cont de economii la care ai acces oricand și primești și o dobândă avantajoasă. Da, e simplu ca „Add to Cart”!