Kaufland a Decis! Ce da GRATUIT Romanilor din Toata Tara chiar de Azi!

Kaufland Decis Ce da GRATUIT Romanilor Toata Tara chiar Azi

Kaufland a luat o decizie foarte importanta pe care o transmite romanilor din intreaga tara, iar asta pentru ca le dezvaluie in mod oficial ceea ce da gratuit chiar acum pentru cei care sunt cu adevarat dornici sa profite de tot, si vorbim despre vouchere in valoare de 500 de LEI pentru cumparaturi din magazine.

Kaufland explica mai jos faptul ca pentru a castiga cele 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, trebuie doar sa comentam la postarea de mai jos, si sa dam tag unei persoane careia ii plac foarte mult fructele, ceva ce nu ar trebui sa fie chiar atat de greu, pentru oricine vrea sa castige voucherele oferite acum.

Conform celor de la Kaufland Romania, oricine poate sa castige cele 3 voucehere in valoare de 500 de LEI fiecare, astfel ca nu trebuie sa ne batem foarte mult capul cu promotia actuala, chiar daca ea este una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume in momentul de fata, si nu ar trebui sa o ignore.

Kaufland Romania deruleaza aceasta promotie speciala pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca vreti sa profitati de tot, ar trebui sa va grabiti, mai ales ca foarte multa lume va fi dornica sa castige voucherele in valoare de 500 de LEI, care ne permit sa facem multe cumparaturi oricand dorim.

Poți câștiga unul din cele 3 vouchere de 500 de lei, dacă ne spui, printr-un TAG, cine este prietenul căruia îi plac fructele la nebunie. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Regulamentul concursului.