Electrica: Anuntul Oficial de ULTIMA ORA care Vizeaza Clientii Romani

Electrica Anuntul Oficial ULTIMA ORA Vizeaza Clientii Romani

Electrica a publicat in mod oficial un anunt de ultima ora, care vizeaza clientii din Romania, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus cu prioritate faptul ca, in baza deciziilor care au fost luate, daca activam factura electronica pana in a doua parte a lunii august, avem sansa de a castiga premii extrem de interesante.

Electrica explica mai jos faptul ca daca suntem interesati sa reducem consumul inutil de hartie, atunci putem sa activam factura electronica fie din aplicatia sa pentru telefoane mobile, fie din contul MyElectrica, pe care il putem face direct de pe website-ul sau, astfel ca decizia este la noi, in functie de ceea ce dorim.

Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la Electrica Romania il transmit pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca decizia de a oferi gratuit beneficii de acest gen pentru romani ar trebui sa fie cunoscuta de catre multa lume la ora actuala, pentru ca ea este una de importanta mare pentru multi oameni.

Electrica Romania le ofera romanilor sansa de a se bucura de beneficiile pe care le ofera factura electronica imediat dupa ce aceasta este activata, iar in ceea ce priveste premiile pe care le ofera, vorbim despre 18 trotinete electrice, 12 smartphone-uri si 18 purificatoare de aer, asa ca merita sa fim atenti la campanie.

Activeaza factura electronica, reduci consumul inutil de hartie si faci inca un pas spre digitalizare. În plus, dacă o activezi până la 22 august 2023, intri automat în tombola cu premii. Poți câștiga 18 trotinete electrice, 12 smartphone-uri sau 18 purificatoare.

Cum activezi factura electronică ? Din contul tău MyElectrica. Intri în contul tău, pe website, iar apoi, din meniul dedicat, poți opta pentru factura electronică pentru toate locurile tale de consum. Din aplicația mobilă. Descarcă aplicația mobilă din app store-ul dedicat modelului tău de telefon și activează factura electronică din meniul dedicat.