Kaufland: Romanii SURPRINSI Total, ce da GRATUIT pentru Oamenii din Tara

Kaufland abonamente neversea gratuit

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine in toata tara, a luat hotararea de a ii surprinde in mod oficial pe romani, iar asta pentru ca a dzvaluit in mod oficial ceea ce da gratuit chiar incepand de acum, iar fanii Untold vor fi cu siguranta bucurosi sa afle despre aceasta promotie speciala.

Kaufland ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca le da posibilitatea de a castiga 50 de abonamente la Untold in perioada urmatoare, compania descriind festivalul ca fiind cel mai important al verii, insa cu siguranta mai toata lumea stie despre ceea ce se intampla anual la Cluj-Napoca.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Kaufland Romania spun ca ofera gratuit 50 de abonamente pentru Untold in momentul de fata, ele fiind oferite pentru a fi castigate exclusiv de catre clientii care au Kaufland Card facut in prealabil, astfel ca daca nu aveti un card de fidelitate, poate ca ar fi timpul sa va faceti unul.

Kaufland Romania deruleaza aceasta campanie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca daca sunteti dornici sa profitati de ceea ce ni se ofera, ar fi bine sa nu ratati aceasta ocazie, si sa incercati sa va inscrieti la promotie, atat timp cat ea este disponibila pentru noi.

Kaufland e partenerul tău de distracție toaaată vara! ⁣ Cumpără de minimum 50 de lei din Kaufland până pe 31 iunie, înscrie bonul pe pagina speciala din website și poți câștiga unul din cele 50 de abonamente la cel mai important festival al verii, @untoldfestival!⁣ BONUS: Scanează Kaufland Card la cumpărături și primești șanse duble. Te așteptăm la cumpărături și la festival!