Netflix Anunta Oficial Impactul MAJOR al Unor Decizii Intens Criticate

Netflix Anunta Oficial Impactul MAJOR Unor Decizii Intens Criticate

Netflix anunta in mod oficial impactul major al unor decizii care au fost intens criticate de catre intreaga lume, iar totul vine ca o surpriza majora pentru foarte multa lume, si asta deoarece intens criticata modificare privind obligatia de a nu mai partaja parolele conturilor cu alte persoane, are un impact pozitiv major pentru companie.

Netflix a inregistrat in SUA cea mai mare crestere a numarului de abonati noi, de la debutul pandemiei de Coronavirus incoace, iar asta dupa ce a decis sa oblige abonatii sa nu-si mai partajeze parolele, iar pe cei care foloseau parolele altora, sa activeze abonamente pentru a vedea filmele, serialele, documentarele, din platforma.

Doar in zilele de 26 mai si 27 mai, Netflix a inregistrat 200.000 de noi abonati in SUA, adica fix dupa ce a impus obligatia de a nu mai partaja parole cu oricine, cresterea fiind una substantiala pentru companie, insa trend-ul a continuat in raport cu cel al celor 60 de zile anterioare, numarul abonarilor crescand cu 100%.

Netflix pare sa aiba un succes urias cu aceasta strategie de a obliga oameni din intreaga lume sa-si faca abonamente in platforma, iar cu o estimare de 100 de milioane de case in care sunt folosite conturile din platforma, fara a avea un abonament dedicat, exista o baza uriasa de potentiali clienti din care poate genera venituri.

“Acestea depășesc vârfurile înregistrate de Antena înregistrărilor observate în timpul blocării inițiale din SUA Covid-19 în martie și aprilie 2020. Pe baza celor mai recente date disponibile, Netflix a înregistrat aproape 100.000 de înscrieri zilnice atât pe 26 mai, cât și pe 27 mai.

Înscrierile la Netflix au ajuns la 73.000 în acea perioadă, o creștere de +102% față de media anterioară de 60 de zile. Acestea depășesc vârfurile antenei de înscriere observate în timpul blocajelor inițiale din SUA pentru Covid-19 în martie și aprilie 2020.”