eMAG da Vouchere de Cumparaturi GRATUITE Romanilor, Iata Cum le Iei!

eMAG Vouchere Cumparaturi GRATUITE Romanilor Iata Cum Iei

eMAG ii anunta pe milioanele de romani din intreaga tara in legatura cu faptul ca da vouchere de cumparaturi gratuite in aceasta perioada, si nici macar nu trebuie sa cumperi ceva de la magazinul online, ci doar sa te uiti la reducerile care sunt listate in campania Revolutia Preturilor din acest website, si sa il alegi pe cel favorit.

eMAG spune ca dupa ce ne-am ales produsul favorit din cadrul campaniei, trebuie sa facem o captura de ecran cu el, iar apoi sa incarcam acea captura de ecran in postarea concursului, publicata pe pagina oficiala de pe reteaua de socializare Facebook, iar asa vom avea ocazia de a castiga unul dintre voucherele de cumparaturi.

Conform celor de la eMAG, nu mai putin de 5 vouchere de cumparaturi sunt oferite la ora actuala pentru romanii cu detalii despre acordarea pagina in acest regulament, asa ca puteti sa stiti foarte clar in ce conditii o captura de ecran cu produsele din aceste promotii va poate aduce un voucher de cumparaturi de 300 de LEI.

eMAG deruleaza aceasta campanie pentru o perioada extrem de limitata de timp, deci daca aveti intr-adevar dorinta de a profita de tot, trebuie sa va grabiti, pentru ca dupa ce se incheie campania, nu va mai reporni, si nu veti mai avea sansa de a castiga vreunul dintre premiile care sunt disponibile oficial.

CONCURS! Revoluția prețurilor a început pe #eMAG!​ Care e cel mai revoluționar produs pe care l-ai găsit la ofertă pe pagina campaniei ? Pune în comentarii un screenshot cu produsul de pe eMAG și intri automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 5 carduri cu milioane de idei în valoare de 300 de lei! ​