Vodafone: Anuntul EXCLUSIV pentru Clientii Romani, ce da GRATUIT Acum in Romania

Vodafone Anuntul EXCLUSIV Clientii Romani GRATUIT Acum Romania

Vodafone isi surprinde clientii din toata Romania cu o decizie foarte importanta, despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adusa o noua promotie speciala in baza careia se ofera vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, dar sub forma de bani.

Vodafone spune ca prin intermediul aplicatiei MyVodafone avem sansa de a primi gratuit aceste voucehere speciale, ele fiind oferite oricaror clienti din toata Romania la ora actuala, deci e bine sa stim ceea ce ne este oferit gratuit chiar acum de catre grupul de telecomunicatii, dar numai pentru o perioada foarte limitata de timp.

Pentru a avea sansa de a castiga voucherele pe care Vodafone Romania le ofera, trebuie doar sa intrati in aplicatia MyVodafone, sa indepliniti cerintele de acolo, iar asa veti avea sansa de a castiga oricare dintre cele 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de euro fiecare, ele fiind dorite de multa lume.

Vodafone Romania desfasoara aceasta promotie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania la ora actuala, asa ca merita sa fim foarte atenti la toate informatiile care ne sunt oferite de catre grupul de telecomunicatii pentru aceasta campanie speciala, mai ales ca multa lume vrea voucherele acum.

Săptămânal, zece vouchere generate în secțiunea Banii Înapoi din aplicația My Vodafone câștigă câte 100€ CASH! Ca să se numere și al tău printre norocoase, reîncarcă-ți Cartela cu minim 6€ credit. 10 vouchere sunt foarte norocoase.