FAN Courier: Informarea cu Explicatii Importante pentru Clientii din Romania

FAN Courier Informarea Explicatii Importante Clientii Romania

FAN Courier ii informeaza in mod oficial pe clientii sai din toata Romania, printr-un anunt de ultim moment, in legatura cu o foarte serioasa masura pe care a luat-o in mod oficial, iar asta deoarece le transmite tuturor oamenilor din tara cum pot sa intre mai usor in posesia coletelor care sunt trimise catre ei, indiferent de catre cine.

FAN Courier explica mai jos faptul ca daca nu suntem la un moment dat acasa pentru a receptiona un colet trimis catre noi, avem posibilitatea de a-l redirectiona foarte rapid catre un FANbox prin SMS-uri in care ni se trimit informatii cu privire la livrare, asa ca avem disponibila inclusiv aceasta optiune, daca dorim acest lucru de la companie.

Dacă nu ești acasă atunci când vine curierul, nu trebuie să te îngrijorezi. Acum e mai simplu ca niciodată să redirecționezi coletele către FANbox! Intră în SMS-ul de confirmare a livrării, accesează link-ul și alege cel mai apropiat FANbox către care să redirecționezi pachetul. Simplu și rapid, cât ai zice FAN sau box!