Orange a Decis! Clientii Anuntati despre ce Primesc GRATUIT Timp de 6 Luni de Zile

Orange Decis Clientii Anuntati Primesc GRATUIT Timp 6 Luni Zile

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti din toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte pe romani, fie ca ii sunt clienti, sau nu, in legatura cu ceea ce ofera gratuit timp de 6 luni de zile pentru unele dintre serviciile existente, si vorbim despre vesti extrem de bune pentru noi acum.

Orange le spune romanilor ca ofera 6 luni de acces gratuit la HBO si HBO Max, ca parte a unei promotii speciale pe care o deruleaza pentru abonamentele de televiziune, si vorbim despre o varietate de filme si seriale pe care le putem vedea gratuit in aceasta platforma, ceea ce este o veste excelenta pentru noi.

Pe website-ul celor de la Orange Romania exista informatii mai multe cu privire la campania care este acum in derulare, astfel ca puteti sa intrati acolo pentru a vedea tot ceea ce ne transmite compania in legatura cu modul in care putem sa profitam, daca vrem, de aceasta promotie limitata, in timp, pentru noi.

Orange Romania ofera gratuitatea de 6 luni de zile pentru HBO si HBO Max doar in anumite conditii, asa ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce trebuie facut pentru a profita de campanie, inainte ca totul sa dispara, fara a se sti cand ar urma sa fie disponibila din nou oferta speciala pentru noi toti.

Ai acces pe televizor la întreaga colecție de filme de box office de pe canalele HBO, precum și la conținutul din serviciul HBO Max disponibil pe dispozitivele compatibile. Pentru a putea accesa filmele și serialele disponibile în HBO Max, ai nevoie de un cont, pe care îl poți crea in platforma.