OMV: Hotararea pentru Romani, ce da GRATUIT Marele Lant de Benzinarii

OMV Hotararea Romani GRATUIT Marele Lant Benzinarii

OMV, grupul de benzinarii cu atat de multe locatii in intreaga tara la ora actuala, aduce in atentia foarte multor romani ceea ce este oferit gratuit in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre bilete pentru Electric Castle, pe care multi oameni le pot castiga, daca sunt interesati de ele.

OMV explica mai jos cum anume putem sa intra in posesia unui bilet gratuit pentru Electric Castle, iar asta pentru ca in aceasta perioada compania deruleaza o promotie speciala pentru romanii care sunt dornici sa le castige, chiar si fara a alimenta in vreuna dintre benzinariile pe care le are in tara.

OMV: Hotararea pentru Romani, ce da GRATUIT Marele Lant de Benzinarii

Conform celor de la OMV Romania, pentru a castiga oricare dintre biletele care sunt oferite gratuit, grupul de benzinarii a decis sa le ceara romanilor sa comenteze la postarea de mai jos, si sa spuna care este artistul, sau trupa preferata de la Electric Castle, si sa dea tag unui numar de 3 prieteni, iar asa sunt inscrisi in promotie.

OMV Romania deruleaza aceasta campanie speciala exclusiv pana in data de 11 iulie, astfel ca aveti foarte putin timp la dispozitie pentru a putea castiga oricare dintre biletele gratuite care sunt disponibile pentru noi, deci daca vreti sa beneficiati de tot, e bine sa va grabiti, inainte ca promotia sa se incheie.

Știi acele momente pline de emoție, cântec și dans? Hai să le trăiești din plin anul acesta la Electric Castle! Iată ce ai de făcut dacă vrei să câștigi o invitație la festival:​​ Spune-ne în comentarii care e artistul sau trupa preferată din line up-ul EC de anul acesta;​ Etichetează trei prieteni în comentarii;​ Dă un like paginii noastre, dacă nu ai făcut asta deja.​​ Ai timp până pe 11 iulie. ​Baftă!