E.ON: Decizia IMPORTANTA cu care a Surprins Lumea, ce da GRATUIT in Romania

EON Decizia IMPORTANTA care Surprins Lumea GRATUIT Romania

E.ON a surprins foarte multa lume cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, iar asta pentru ca a dezvaluit ceea ce ofera gratuit in mod oficial pentru romani, si totul in cadrul festivalului Electric Castle, care se va desfasura peste mai bine de o saptamana, dar care poate aduce beneficii majore.

E.ON explica mai jos faptul ca participantii la Electric Castle au posibilitatea de a dona pana la 200.000 de kWh, prin intermediul grupului de energie, iar asta pentru ca a fost gandit un mecanism special care le permite romanilor sa faca acest lucru, si e bine sa profitati de ocazie, pentru aaduce energie gratuita unde e donata.

E.ON doneaza 200.000 kWh la Electric Castle

Conform celor de la E.ON Romania, implicarea in activitatile care vor fi create in cadrul E.ON Home de la Electric Castle, va aduce energie gratuita in baza donatiilor pe care compania le va face, si puteti vedea ca vorbim despre 200.000 de kWh, care vor fi oferiti gratuit in cursul urmatoarelor luni, in baza datelor oficiale.

E.ON Romania este singurul grup de energie care acorda la ora actuala un numar atat de mare de kWh in cadrul unei campanii de acest gen, asa ca e bine sa participati, si sa aduceti energie gratuita pentru ca nu se stie cand anume va mai fi oferit ceva similar de catre aceasta companie, sau de catre alta.

Anul acesta la Electric Castle te și distrezi, dar faci și o faptă bună! Implică-te în orice activitate îți face cu ochiul din cadrul E.ON Home Stage și noi dăruim lumină în numele tău către Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea”! Daruieste Lumina și super energie de festival alături de noi și ajută-ne să ne atingem targetul de 200.000 de kW! Ne vedem în Bonțida!