ENEL: IMPORTANT Mesaj pentru Romania, ce Transmite Grupul Energetic

ENEL IMPORTANT Mesaj Romania Transmite Grupul Energetic

ENEL, unul dintre grupurile de energie cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa le vorbeasca tuturor romanilor, printr-un mesaj oficial important, despre ceea ce ar trebui sa stie in mod oficial in legatura cu Ziua Independentei Enegetice Globale, una care nu trebuie sa fie ignorata de catre romani.

ENEL explica mai jos faptul ca romanii trebuie sa stie despre solutiile de energie verde pe care compania le are in Romania, ea operand nu mai putin de 232 de turbine eoliene in 8 parcuri din Romania, dar asta nu este tot, pentru ca are si 4 parcuri fotovoltaice care genereaza energie verde pentru tara noastra.

Conform celor de la ENEL Romania, energia verde produsa este folosita in beneficiul comunitatilor, iar asta pentru ca vorbim despre energie pentru a carei productie nu se genereaza poluare, deci exista sustenabilitate pentru viitor, si desigur ca acesta nu este singurul grup de energie care are asemenea solutii.

ENEL Romania vorbeste mai jos, dar si pe website-ul sau, despre ceea ce se intampla din punct de vedere al producerii de energie verde in Romania, ea fiind necesara pentru protejarea mediului inconjurator, mai ales ca productia sa este si mult mai ieftina, inclusiv pentru consumatorii casnici, care pot deveni prosumatori.

De Ziua Independenței Energetice Globale, îți reamintim că la Enel Green Power România operăm 232 de turbine eoliene, grupate în 8 parcuri eoliene, precum și 4 parcuri fotovoltaice. Ele produc energie verde pentru un viitor sustenabil, în beneficiul comunităților!

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu câteva dintre turbine eoliene aflate în Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Contăm pe tine să folosești cu responsabilitate și energia curată!