ING Bank: Mesajul Oficial IMPORTANT care Vizeaza Clientii Romani

ING Bank Mesajul Oficial IMPORTANT Vizeaza Clientii Romani

ING Bank le transmite tuturor clientilor din Romania un mesaj oficial foarte important, iar asta pentru ca trebuie sa stie cu totii despre beneficiile pe care le ofera banca din punct de vedere al platii facturilor, fara sa ne facem griji efectiv daca sunt platite in fiecare zi, totul putand fi realizat in mod automat.

ING Bank explica mai jos cum putem folosi functia “Facturile Mele” din cadrul Home’Bank pentru a ne bucura de posibilitatea de a scapa de grija urmaririi platii facturilor, ceva ce desigur ca este in atentia foarte multor oameni, dar ceva ce nu trebuie sa fie ignorat de catre cineva la ora actuala.

Mai bine cauți idei pentru weekendul ăsta decât să cauți factura. Oriunde ar fi ea, în cutia poștală, pe e-mail sau printr-un sertar, serviciul „Facturile mele” din Home’Bank te scapă de grija ei. Super simplu, te anunță imediat ce primești o factură, iar tu doar alegi dacă o plăteşti pe loc, mai târziu sau dacă o treci pe plată automată.

Ca să poţi face orice vrei tu, nu jogging până la un loc de plătit facturile

Nu mai trebuie să ții cont de programul altora. Ții cont doar de-al tău. Te plimbi în voie, călătorești, stai la seriale, iar acest serviciu gratuit are grijă ca facturile tale să fie la zi și tot el îți zice dacă plata s-a efectuat sau a eșuat, de exemplu din motive de fonduri insuficiente.

Ca să ai mai mult timp pentru tine și mai puține griji

Ești la mare, la munte, pe canapea sau, în fine, la relaxare. Foarte bine, rămâi acolo! Grijile pentru utilități pot fi 0.

  • Noi te anunțăm cât ai de plată, imediat ce primim factura;
  • Dacă nu vrei să o platești atunci, te poți întoarce oricând să faci plata în Home’Bank, intri în Plăți din ecranul principal si apoi selectezi Facturi.

Dacă vrei să uiți complet de ele, trebuie doar să activezi butonul “plată automată” și gata – se plătesc singure la data limită de plată, lună de lună.