VIDEO: ATAC la Granita Romaniei, de la Galati, cu Ucraina, Portul Reni Lovit de Drone

ATAC Granita Romaniei Galati Ucraina Portul Reni Lovit Drone

Portul reni de la granita Romaniei cu Ucraina, langa Galati, a fost atacat cu drone de catre Rusia in cursul noptii trecute, iar oamenii aflati pe malul romanesc al Dunarii au inregistrat momentul in care una dintre drone a cazut la doar cateva sute de metri de ei, lovind infrastructura portuara.

Acesta este cel mai apropiat atac de granita Romaniei cu Ucraina, portul Reni fiind pe celalalt mal al Dunarii, langa Galati, si asa a fost posibila inregistrarea de mai jos, drona fiind auzita de catre roman in timp ce se deplasa spre locul de impact, si puteti vedea mai jos momentul exploziei.

Martorii sustin ca mai multe drone s-ar fi deplasat in apropierea portului Reni in cursul noptii trecute, dar una singura a lovit infrastructura de langa Galati, si vorbim despre curajul rusilor de a lansa atacuri atat de aproape de Romania, o tara NATO, dar probabil ca nu vor fi singurele.

“Trei drone au fost distruse de forțele de apărare aeriană. În urma loviturilor, un hangar pentru cereale a fost distrus, au fost avariate rezervoare pentru depozitarea altor tipuri de mărfuri, iar într-unul din spațiile de producție a izbucnit un incendiu, care a fost stins prompt.” afirma Armata Ucrainei.