LIDL Romania a Decis! Mesajul OFICIAL Transmis Tuturor Clientilor Romani

LIDL Romania Decis Mesajul OFICIAL Transmis Tuturor Clientilor Romani

LIDL Romania a decis sa le puna in vedere tuturor clientilor din toata Romania, un mesaj foarte important cu o decizie pe care a luat-o, desi despre care trebuie sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre organizarea unui nou concurs in cadrul caruia ofera gratuit 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 400 de LEI fiecare, oamenilor dornici.

LIDL Romania explica mai jos mecanismul acestui concurs special pe care il desfasoara la ora actuala, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre obligatia de a urmari clipul video de mai jos, si de a comenta la el cu informatii privind tipurile de carne proaspata pe care trebuie sa le punem mai intai pe gratar, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Conform celor de la LIDL, voucherele de cumparaturi in valoare de 400 de LEI fiecare, pot fi castigate de catre oricare dintre romani, asa ca nu trebuie sa faceti ceva special pentru a intra in posesia acestor premii, ci doar trebuie sa comentati la clipul video, asa cum cere regulamentul de participare.

LIDL are pe propriul website mai multe informatii cu privire la tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu aceasta campanie speciala, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe, puteti intra acolo pentru a vedea toate detaliile, si a decide daca vreti sa participati la campania aceasta, sau nu.

2 concurenti, o singura reteta: un nou show Lidl cu si despre carne proaspata. Andrei Aradits si Chef Florin Dumitrescu fata in fata. Cine va castiga ? Urmareste episodul 2 Stii si Gatesti si inscrie-te in concurs! Scrie-ne in comentariile episodului ce tip de carne proaspata pune mai intai pe gratar Chef Florin Dumitrescu si poti castiga unul dintre cele 10 vouchere de cumparaturi Lidl in valoare de 400 de lei.